Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy FSC laptop ami nagyon érdekes hibát produkál, már ketten is ránéztek (igaz mindegyik csak amolyan a szomszéd ért hozzá szerelő), és most tőlem kértek tanácsot, hogy mi lehet, de ilyenről még én sem hallottam. (én pedig a messzi szomszéd ért hozzá vagyok
)Szóval ez egy FSC V5555 laptop, és az a hibája, hogy a DVD olvasó/író egységével hiába írod meg a dvd-t elkészíti, kiírja, hogy kész 100%, de lényegében egy hibás dvd-t ad ki, nem tudja semmi beolvasni. Olvasni tökéletesen tud. Úgy gondolták a DVD író a ludas, így azt kicseréltették, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Ezután jött a Nero 8 frissítése Nero 10-re, de a helyzet még mindig változatlan, még ha lassan írják a dvd-t akkor is. Olvasni továbbra is tökéletesen olvas. A gépen Windows XP fut. Mi lehet a hibája, van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Starlink
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Pyttawrx