Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Sziasztok! Régebben írtam egy laptopról nektek ami egy Asus x50sl. Tegnap rendeltem hozzá egy töltőt mert úgy nézett ki hogy a régi töltője elromlott. Ezzel az új töltővel feltettem tölteni be is kapcsolt a laptop képet is adott viszont 5 perc mulva lefagyott. Ezért kikapcsoltam, majd amikor megint bekapcsolnám nincs kép
és csak a DVD olvasó kattog. Ha viszont van kép akkor nem kattog az olvasó. Szétszedtem a laptopot kiszedtem belőle az olvasót a vinyót, bekapőcsoltam majd megint lett kép, aztán megint elment. Olyan mintha felmelegedés után elmenne a kép. És megkell várni vele a 10-15 percet hogy lehüljön. Szerintetek mivel lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új Lenovo USB-C LAN RJ45 adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest