Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Nem lehetne valahogyan leszűkíteni a kört? Elég idegesítő hogy még ennyi jel után sem lehet kikövetkeztetni hogy mi lehet a baj

-
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkro csak megkell javíttatnom:\ De az a BGA nem VGA lett volna?

-
removed
csendes tag
Még annyi hogy amikor nincs bekapcsolom és nicsn kép akkor az ASUS üdvözlő hangját sem hallani, tehát akkro csak pörög a hűtőprocesszor,ileltve a vinyo.
-
removed
csendes tag
Sziasztok! Régebben írtam egy laptopról nektek ami egy Asus x50sl. Tegnap rendeltem hozzá egy töltőt mert úgy nézett ki hogy a régi töltője elromlott. Ezzel az új töltővel feltettem tölteni be is kapcsolt a laptop képet is adott viszont 5 perc mulva lefagyott. Ezért kikapcsoltam, majd amikor megint bekapcsolnám nincs kép
és csak a DVD olvasó kattog. Ha viszont van kép akkor nem kattog az olvasó. Szétszedtem a laptopot kiszedtem belőle az olvasót a vinyót, bekapőcsoltam majd megint lett kép, aztán megint elment. Olyan mintha felmelegedés után elmenne a kép. És megkell várni vele a 10-15 percet hogy lehüljön. Szerintetek mivel lehet a probléma? -
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket
Annyit még kérhetnék tőletek hogy megmutatjátok hogy hol vannak a laptopba való processzorok? vagy ebbe is olyan megy mint az asztali PC-be? -
removed
csendes tag
Megnéztem a procit és nem melegszik egyáltalán. Prociventit meghajtja egy nagyon kicsit. 1 kört sem fordul körbe de 10 perc alatt semmit sem melegedett. Nemtudom hogy ez változtat-e valamin.
-
removed
csendes tag
Egyébként a laptop nem jut el a windows-ig. Csak fekete a kijelző, elképzelhető h így is a VGA-val lesz a gond? Ne próbáljam meg megnézni h mondjuk melegszik-e a proci?
-
removed
csendes tag
a VGA hol lehet cseréltetni és kb mennyibe fájna ez így nekem?

-
removed
csendes tag
Ati Radeon HD 3470 VGA van benne, de azt nem irja h dedikált-e vagy sem. Ezt hol lehetne megnézni? Illetve valamien módon lehet ezt a hibát javítani?
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Annyit még kérhetnék tőletek hogy megmutatjátok hogy hol vannak a laptopba való processzorok? vagy ebbe is olyan megy mint az asztali PC-be?
Pyttawrx