- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Nem lehetne valahogyan leszűkíteni a kört? Elég idegesítő hogy még ennyi jel után sem lehet kikövetkeztetni hogy mi lehet a baj
-
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkro csak megkell javíttatnom:\ De az a BGA nem VGA lett volna?
-
removed
csendes tag
Még annyi hogy amikor nincs bekapcsolom és nicsn kép akkor az ASUS üdvözlő hangját sem hallani, tehát akkro csak pörög a hűtőprocesszor,ileltve a vinyo.
-
removed
csendes tag
Sziasztok! Régebben írtam egy laptopról nektek ami egy Asus x50sl. Tegnap rendeltem hozzá egy töltőt mert úgy nézett ki hogy a régi töltője elromlott. Ezzel az új töltővel feltettem tölteni be is kapcsolt a laptop képet is adott viszont 5 perc mulva lefagyott. Ezért kikapcsoltam, majd amikor megint bekapcsolnám nincs kép
és csak a DVD olvasó kattog. Ha viszont van kép akkor nem kattog az olvasó. Szétszedtem a laptopot kiszedtem belőle az olvasót a vinyót, bekapőcsoltam majd megint lett kép, aztán megint elment. Olyan mintha felmelegedés után elmenne a kép. És megkell várni vele a 10-15 percet hogy lehüljön. Szerintetek mivel lehet a probléma?
-
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket
Annyit még kérhetnék tőletek hogy megmutatjátok hogy hol vannak a laptopba való processzorok? vagy ebbe is olyan megy mint az asztali PC-be?
-
removed
csendes tag
Megnéztem a procit és nem melegszik egyáltalán. Prociventit meghajtja egy nagyon kicsit. 1 kört sem fordul körbe de 10 perc alatt semmit sem melegedett. Nemtudom hogy ez változtat-e valamin.
-
removed
csendes tag
Egyébként a laptop nem jut el a windows-ig. Csak fekete a kijelző, elképzelhető h így is a VGA-val lesz a gond? Ne próbáljam meg megnézni h mondjuk melegszik-e a proci?
-
removed
csendes tag
a VGA hol lehet cseréltetni és kb mennyibe fájna ez így nekem?
-
removed
csendes tag
Ati Radeon HD 3470 VGA van benne, de azt nem irja h dedikált-e vagy sem. Ezt hol lehetne megnézni? Illetve valamien módon lehet ezt a hibát javítani?
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest