Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hát általában u. ilyenre lehet cserélni, elméletileg nagyobb felbontásút is tudsz bele venni, de az igen drága. Nézz szét itt a ph-n, notidnak a tipusa kell ill. kijelző méret felbontás, más nem nagyon, szal itt a ph-n is jópáran foglalkoznak kijelzőkkel.
keresd meg oszi99-t Ő csak noti cuccokkal foglalkozik(én is vásároltam már tőle jó pár cuccot)Aki ért a laptop szervizeléshez az bármikor ki tudja cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem ajánlom, hogy házilag bárki is neki kezdjen, azért annyira nem egyszerű! (szervizekbe kicserélik neked de még lehet hogy oszi99 is meg akár én is de én messze vagyok tőled
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest