- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Egy FUSI Amilo Pa1538-om van, és ha kiderül h a winyó a hunyó egy problémámban, bizony mennie kell...
A problémával magával nem zavarnálak titeket, csak az a kérdésem, hogy milyen megbízható HDD-t tudnátok ajánlani?
Eddig egy WD1200BEVS ment benne (vele vásároltam), de úgy néz ki elég hamar, 1 évre rá feladta a harcot.Sokat olvastam a 7200as fordulatosokról, csak az a baj velük hogy többet esznek áramban, ennek a szerencsétlen gépnek meg alaptulajdonsága, hogy 40 percet nem bír állni egymagától. Tehát inkább maradnék 5400 RPMnél, 100-tól 160-gigáig minden érdekel.
Néztem a Seagate Momentusokat, mert mindenhol azt nyomják, csak éppen a Magyarországi forgalmazása úgy látszik dugába dőlt. Ezzel nincs is gond, de akkor hogy lesz nekem 5 év garim?? Ha baj van, visszaküldöm amerikába?
Itthon főként a Samsungokat nyomják, már ahol eladnak 2.5"os HDDt egyáltalán. Nem értem az itthoni piacot...Itthoni körülmények közt mit vehetnék meg vajon megbízhatóként, min. 1 év garival?
Ötleteket várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest