- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Egy FUSI Amilo Pa1538-om van, és ha kiderül h a winyó a hunyó egy problémámban, bizony mennie kell...
A problémával magával nem zavarnálak titeket, csak az a kérdésem, hogy milyen megbízható HDD-t tudnátok ajánlani?
Eddig egy WD1200BEVS ment benne (vele vásároltam), de úgy néz ki elég hamar, 1 évre rá feladta a harcot.Sokat olvastam a 7200as fordulatosokról, csak az a baj velük hogy többet esznek áramban, ennek a szerencsétlen gépnek meg alaptulajdonsága, hogy 40 percet nem bír állni egymagától. Tehát inkább maradnék 5400 RPMnél, 100-tól 160-gigáig minden érdekel.
Néztem a Seagate Momentusokat, mert mindenhol azt nyomják, csak éppen a Magyarországi forgalmazása úgy látszik dugába dőlt. Ezzel nincs is gond, de akkor hogy lesz nekem 5 év garim?? Ha baj van, visszaküldöm amerikába?
Itthon főként a Samsungokat nyomják, már ahol eladnak 2.5"os HDDt egyáltalán. Nem értem az itthoni piacot...Itthoni körülmények közt mit vehetnék meg vajon megbízhatóként, min. 1 év garival?
Ötleteket várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tuning kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest