Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Thunderzolee #15570 üzenetére
Ezt én is így gondolom, de ezt meg kell beszélnem a laptop tulajával. Az eredeti terve az volt, hogy ha nem lehet olcsón megmenteni a laptopot, akkor kukázva lesz. Végül ingyen meg lett javítva rajta az alaplapi töltő csatlakozás.
A hdd-t kiszedtük, beraktuk egy külső usb-s rackbe neki, mert hibátlan.
Ezután már ott tartottunk, hogy megbeszéltem vele, hogy szerzek bele egy SSD-t, az már meg is van.
Éppen terveztem volna visszaadni neki, amikor leesett, hogy 1 db 2 gigás modul van benne összesen, és ez nekem nem tetszett, mert hát kb 20 éve otthoni usereknek is elérhető a dual channel, hát akkor szerezzünk már bele egy másik modult.Szóval majd adagolom neki a lehetőségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Elektromos autók - motorok
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest