- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Nehéz volt idetalálni, azt hittem létezik valami Lenovo márka topik, ami mindent lefed, de nem igazán. Van egy Lenovo G430 laptopja [link] az egyik ismerősömnek, ami a szerviz szerint alaplap hibás. Nem teljesen világos, hogy hogyan hozták össze, állítólag töltőn volt egyik este, amikor vihar volt, és másnap már nem indult. A lényeg a szokásos, hogy gazdasági totálkár, mert a szerviz csak csillagászati áron tud új alaplapot hozni bele. Esetleg tudtok valami kerülő megoldást, amivel lehetne olcsón szerezni?
Másik hasonló eset, hogy nekem egy Asus T100(TA-DK046H) mondta be az unalmast. Ahhoz is keresek main board-ot, de nem igazán találok a neten olyat, amire azt mondom, hogy meg is venném. Arra 80k-t mondott a main boardra a szerviz, a aliról vagy amazonról egy gyengébb típus lapja viszont 15k és elvileg minden T100-as kompatibilis egymással. Azzal tennék egy próbát, de ilyeneket olvasni, hogy így vagy úgy átforrasztották a lapot és meg van mókolva az egész, azért félig már elengedtem, hogy nekem ilyenem lesz. Esetleg tudtok ebben is valami iránymutatást mondani, hogy honnan tudnék olcsón szerezni hozzá valamit, ami nem esik szét holnapra vagy nincs tele kínai lehallgatókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest