Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Nehéz volt idetalálni, azt hittem létezik valami Lenovo márka topik, ami mindent lefed, de nem igazán. Van egy Lenovo G430 laptopja [link] az egyik ismerősömnek, ami a szerviz szerint alaplap hibás. Nem teljesen világos, hogy hogyan hozták össze, állítólag töltőn volt egyik este, amikor vihar volt, és másnap már nem indult. A lényeg a szokásos, hogy gazdasági totálkár, mert a szerviz csak csillagászati áron tud új alaplapot hozni bele. Esetleg tudtok valami kerülő megoldást, amivel lehetne olcsón szerezni?
Másik hasonló eset, hogy nekem egy Asus T100(TA-DK046H) mondta be az unalmast. Ahhoz is keresek main board-ot, de nem igazán találok a neten olyat, amire azt mondom, hogy meg is venném. Arra 80k-t mondott a main boardra a szerviz, a aliról vagy amazonról egy gyengébb típus lapja viszont 15k és elvileg minden T100-as kompatibilis egymással. Azzal tennék egy próbát, de ilyeneket olvasni, hogy így vagy úgy átforrasztották a lapot és meg van mókolva az egész, azért félig már elengedtem, hogy nekem ilyenem lesz. Esetleg tudtok ebben is valami iránymutatást mondani, hogy honnan tudnék olcsón szerezni hozzá valamit, ami nem esik szét holnapra vagy nincs tele kínai lehallgatókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Projektor topic
- Mini PC
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest