- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Thunderzolee #15282 üzenetére
Szia, köszi az infót
, még várok az alkatrészekre, hátlapot már találtam bontottat de a szértbarmolt venti helyére amit rendeltem még 2 hét mire megjön, rendben akkor veszek bele egy SSD-t is.
Igen láttam a ram beteg áron van, arról hamar letettem. Majd megkenem valami komolyabb pasztával, van itthon a saját gamer laposom miatt komoly anyag. Szóval a hűtéssel nem lesz gond szerintem.
A Clevo P751 már megtanított a paszta fontosságáraLesz meló vele rendesen, komolyan remélem hogy a tulaj elégedett lesz vele, mert egy kínlódás a 13 évi ganéval együtt szétkapni.... A fickó egy nyamvadt zsebivel peckelte ki a HDD-t is hogy benne maradjon
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest