- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #15172 üzenetére
Az oké, csak én abban a hitben éltem hogy a win ma mindegy miről fut, alapkövetelménye már a 4 mag, arra számítottam hogy hiába rakom bele az ssd-t, az oldalbetöltések, appmegnyitások, telepítések az újkorában is szupergyenge proci miatt továbbra is lassúak lesznek, hogy a win hamar feláll abban nem kételkedtem.
Korábban az M.2-es ssd-vel-vel szerelt Acer E5-575G laposom amiben i5 7200U volt az egyáltalán nem volt ilyen gyors és reszponzív.
Emellett számos alap netezős noti U-s i3 procikkal pl : 4030U ....6006U stb, amiket láttam hiába kaptak Sata SSD-t a többség alig gyorsult valamit, csak a win áll fel rajtuk gyorsabban...
Ehhez képest ez a kicsike pofátlanul gyors mintha csak a P751-ről neteznék, na ez az ami meglepett, és nem tudtam hova tenni.
Mindegy ha ebben nem is akkor majd abban cserélek procit, már úton bele a 8086K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Alkatrészek eladók!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged