Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözletem!
A Laptopomban vagyis egy Acer Aspire 5738zg-ben, processzort szeretnék cserélni.
Most egy Intel Pentium Dual-Core T4300 2,1GHz (x64-alapú) típusú van benne.Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e cserélni, ha igen, akkor milyent tehetek bele és kell-e előtte és utána valamit telepítenem?
Amiket nézegettem azok a P- széria típusúak ,mert azt olvastam hogy ezek kevesebbet fogyasztanak (a mostani T-széria 35W, a P- széria 25W)
Core 2 Duo P8400
Core 2 Duo P8800
Core 2 Duo P9700
Wikipedia táblázat a T típusról
Wikipedia táblázat a P típusról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged