Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
amit könnyen kiszedhetsz, az a winyo, aksi és a dvd (együtt kb 5 perc a 3). amihez erősen bontani kéne az a 256ram, proci, fdd, vga( hakiszedhetős
), kijelző.
Lehet hogy én vagyok elfuserált, de érdemes lenne utánanézni mennyi az alaplapcsere, és mennyi most egy ilyen gép eladási ára használtan, joo alaplappal. Lapcsere nem hiszem hogy több mint 30-40e, és a géped szerintem többet ér mint 100. Szerintem igy lehet legjobban belőni az árat, de te tudod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest