- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #133 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom kiszerelni pl a procit belőle...Ezen kívül elég ritka gép, mert annak idején qrva drága volt...Meg ahogy az emberek le tudják alkudni a használt cumó árakat...én úgy gondoltam, hohy 60K-val már jól járok, de az 50k sem rossz. Ja, a dvd az író, a kijelző maga hibátlan, de a műanyag része sérült, az akksi meg bn 1-1,5 órát bírt, de voltak itt már tápparák, so nemtom az rontott-e rajta...A ram, ami simán kiszedhető az 128 csupán, a belső az 256, de még a buzi burkolatot se tudtam szétszetni, mert úgy van csapolva, mint az istennyila, a csavarokat hiába szedem ki. So szerintem rakás vesződséget megúszok, ah egybe elmegy az egész. Csak ezek az arcok. akik meg akarják venni, fix, hogy tök olcsón újra üzembe rakják...Mind1, ha vki 60-at ad érte, annak simán odadom szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest