Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
Sziasztok!
Bár elolvastam ez első hozzászólást, és ezekkel a részekkel nagyjából tisztában is vagyok, a visszaolvasást idő hiányában hanyagolom! Elnézést kérek a házigazdáktól, de 13000+ hozzászólás végigbogarászása jelen pillanatban számomra túlságosan időigényes!
Az alap problémám, hogy van egy Samsung Series 7 (NP700G7C) laptop, amit szeretnék megvásárolni. A gép alap állapotban videokártya hibás, de ez nekem még jól is jön, mivel szeretnék mérnöki alkalmazásokra fejlesztett VGA-val ellátott gépet magaménak tudni. A kérésem, hogy ebben a laptopban található egy GTX 675M, ez milyen foglalattal rendelkezik, mire cserélhető? Rosszabb esetben integrált-e?
Korrekt információt eddig nem találtam, ezért gondoltam, hogy itt kérdezősködök.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy utána néz, mert tudja, hol kell, vagy esetleg olyan szakértelemmel rendelkezik, hogy csípőből tudja választ!
Üdv.: Zé
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx