Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Multibit #13000 üzenetére
Megnéztem egy elfekvő antennán, az 2x3mm-nyi téglalap profilú szemből, erre kényelmesen rácsúszik a 3mm átmérőjű cső. Talán a 2,5mm-t is rá lehetne még tolni, kicsit összenyomva. De zsugorodik annyit, hogy nyugodtan vehetsz akár 4-5mm-est is. A legolcsóbbak is tudnak 2:1-es zsugorodási arányt.
Attól is függ, hogy milyen eszközről van szó, a régi mPCIe hálókártyákon nagyobb volt az antenna csatlakozója (ezt mértem most), az újabb M.2 E kártyákon ennél kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest