Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
(először is bocsi, nem akarok spammelni) a milyen lapost vegyek topikban és az azonnaliban már kérdeztem, talán itt is aktuális. szóval kinéztem egy használt masinát, Latitude E6420 (esetleg 6430 ha találok jó áron), azonban gyakorlatilag az összes modell amit találok aprón, jófogáson, etc., azokban mind az 1366x768-os kijelző van, nekem viszon az 1600x900-as kellene. Érdekelne, tudtok-e ajánlani olyan tagot/boltot, ahol tudnék szerezni nagyobb felbontású kijelzőt, és átvennék az eredetit? látom hogy kijelzőt lehet kapni külön is, de ha lehet, egy helyen akarnám elintézni a cserét, mert egyrészt nem akarok sok helyen üzletelni egy időben, másrészt azt meg főleg nem akarom hogy az eredeti kijelző hetekig a nyakamon maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx