- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Thunderzolee #12428 üzenetére
magával a kijelzővel nincs gond, én is találtam már bele való, megfelelő felbontású kijelzőt (meg elvileg kábelt is, amit szintén cserélni kell), ami nekem fontos lenne, hogy a lecserélt kijelzőt is helyben le tudjam passzolni, ezáltal ne legyen a nyakamon hetekig/hónapokig. meg ugye az anyagi része is fontos a dolognak, bár egyre inkább tartok tőle, hogy még ha helyben be is veszik a kiszerelt cuccot, se úszom meg a dolgot 10k alatt...
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
(először is bocsi, nem akarok spammelni) a milyen lapost vegyek topikban és az azonnaliban már kérdeztem, talán itt is aktuális. szóval kinéztem egy használt masinát, Latitude E6420 (esetleg 6430 ha találok jó áron), azonban gyakorlatilag az összes modell amit találok aprón, jófogáson, etc., azokban mind az 1366x768-os kijelző van, nekem viszon az 1600x900-as kellene. Érdekelne, tudtok-e ajánlani olyan tagot/boltot, ahol tudnék szerezni nagyobb felbontású kijelzőt, és átvennék az eredetit? látom hogy kijelzőt lehet kapni külön is, de ha lehet, egy helyen akarnám elintézni a cserét, mert egyrészt nem akarok sok helyen üzletelni egy időben, másrészt azt meg főleg nem akarom hogy az eredeti kijelző hetekig a nyakamon maradjon.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Thunderzolee #7290 üzenetére
köszi, de az aprót már átnyálaztam, ahol volt is nekem megfelelő típusú gép, sokszor ugyanúgy a fedlap volt törött :S
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Acer Travelmate 5520G notimhoz keresnék teljes monitor burkolatot (tehát fedlap és keret), azonban az újan kapható cserelakatrészek pofátlanul drágák, ezért használtban gondolkoznék. Tud valaki esetleg egy bontót/szervízt, ahol lenne esélyem ilyen cuccra? Akár külföldi rendelés is beleférhet, ha az ár rendben van. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Jövedelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hyundai, Kia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest