- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #11936 üzenetére
Igen szerelték ezt a típust Full HD-vel és HD+ -szal, a kábelt ki kell cserélni és viszi rendesen.
A kamerával meg nem tudom mi lehet, néztem a kábelt amire cseréltem, nem pont ugyanolyan az a része, vannak pl. Olyan szálak benne, amik duplán vannak sodorva, nem úgy néz ki mint az eredeti amin csak egyenként futnak a szálak. A Windows egyébként detektál egy ismeretlen eszközt, de a driver nem megy fel. Azt írja a telepítő nincs webkamera a gépben. De mindegy, igazából a laptopon évek óta nem használtam a kamerát, meg van itthon usb-s.
Ha egyébként valaki tervez ilyet cserélni, szívesen asszisztálok, nem nehéz szétszedni a gépet, van pár mozzanat, aminek ha tudja az ember a titkát megy mint a karikacsapás. Na meg persze a csavarokra oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Microsoft 1661 Thunderbolt Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest