- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #11936 üzenetére
Igen szerelték ezt a típust Full HD-vel és HD+ -szal, a kábelt ki kell cserélni és viszi rendesen.
A kamerával meg nem tudom mi lehet, néztem a kábelt amire cseréltem, nem pont ugyanolyan az a része, vannak pl. Olyan szálak benne, amik duplán vannak sodorva, nem úgy néz ki mint az eredeti amin csak egyenként futnak a szálak. A Windows egyébként detektál egy ismeretlen eszközt, de a driver nem megy fel. Azt írja a telepítő nincs webkamera a gépben. De mindegy, igazából a laptopon évek óta nem használtam a kamerát, meg van itthon usb-s.
Ha egyébként valaki tervez ilyet cserélni, szívesen asszisztálok, nem nehéz szétszedni a gépet, van pár mozzanat, aminek ha tudja az ember a titkát megy mint a karikacsapás. Na meg persze a csavarokra oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged