- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Egyébként próbáltam itthon is venni Intel T2450 procit, egy szervízben találtam, érdeklődtem, hogy ha veszek egy procit, meg egy ram-ot (ingyen beszereléssel adják) és ki kellene cserélni az egyik zsanért, amihez viszem az alkatrészt, és ha már úgyis szét kell dobni a gépet nem számolnak-e be alkatrészt, úgyis itt csak hányódnak és nem, majdnem 20ezer Ft lenne az egész, na annyit azért nem ér meg. Pedig nem hiszem, hogy nem érte volna meg alkatrészeket beszámítani, ha már úgyis szinte darabokra kell szedni.
Ahol meg beszámítanák -valószínűleg- ott meg nincs ilyen proci jelenleg. Kénytelen leszek magam csinálni, pedig nem sok kedvem van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest