Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #18747 üzenetére
Köszi a választ!
Megnéztem előtte a kínálatot. Mindenhol kifogyott.
Ez kínai, "fenetudjdamilyenminőségű" eszköz.
Én ennyit kifizetek egy eredeti, háttérvilágításos, Lenovo billentyűzetért. Utángyártottat viszont nem szeretnék.
Egy helyen kapható eredeti. Utolsó darab, 40.000 forint. No annyit azért nem fizetek, mert annyiból kapok egy használt, megkímélt T410-es, vagy 420-as laptop-ot is. Akkor már inkább azt vennék.
Szóval maximum 25.000 forint a lélektani határ a billentyűzetre. (Ha figyelembe veszem, hogy a legjobb kiépítésű T430-am van, akkor ez arányos ráfordítás. Hiszen egy új működőképes billentyűzettel ~100.000 forintért még el is tudnám adni. Persze nem akarom eladni.)
Van esetleg valami ismertebb bontó, ahol van esély kapni eredetit?
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Van egy Lenovo T430-am, amelynek ~5-6 év után megadta magát a billentyűzete. Beesett, beragadt a bekapcsoló gomb, ezért nem lehet használni.
Kiszereltem, látom, hogy ez valami gyárilag összepattintott, összeragasztott (?) megoldás...
Lehet az ilyet javítani, vagy jobb, ha veszek egy új billentyűzetet hozzá?
No, de olyat hol kapok? Ez már kifutott, sehol nincsen készleten...
Bármi ötlet arra, hogy az egyébként teljesen jól működő gép hogyan ne legyen elektronikai hulladék?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest