Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Az a baj, hogy XP-s a gép és elfelejtettem már hogy hol lehet energia gazdákodást állítani. Nem baj, megpróbálgatom Távoli kapcsolattal. Hátha jó lesz. Bios-ozni csak konkrétan a gép mellett tudok, meg másik USB-t is. Kerestem én ha jól emlékszem, a Bios-ban kikapcsolni, de mintha úgy emlékeznék, hogy nem találtam ilyesmit.
Minden esetre köszi a segítséget! -
honda130
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nővéremnek van egy Asus A9RP leptopja, amiről ugye tudjuk, hogy nem az új példányok közé tartozik. Nagy dolgokat nem várna tőle, jobbára csak az Avon rendeléseit adja fel róla, viszonylag lassú internetet is használ abban a faluban, ahol lakik. Tööbszintes házban él, ahol az alsó lakószinten dübörög egy T-home-os modem, amivel egybe van építve a router is. A szoba, ahol a laptop-ot használja, fennvan az emeleten és nyugodtan mondhatjuk, hogy csak nyitott ajtóval, és csak az ajtó mellett van neki térereje azzal a wifivel, ami az Asus-ban van gyárilag. Gondoltoam egyet, vettem neki egy USB-s TP-link Wifi modult, mondván ennek van antennája, talán nem lesz annyira helyhez kötve és esetleg az ágya mellett is lesz térerő. Szépen kihagytam a telepítéskor a gyári wifit és feltelepítettem neki a TP-Liket, választottam egy USB-t, és beüzemeltem. Lám, igazam lett, mert a térerő gond maximálisan megoldódott neki. Igaz, a sebesség nem lett egy rakéta, de mint már mondtam, Avon rendelésekhez jobb mint a semmi.
A problémám: Miért csatlakozik le őrőkké a netről? Ilyenkor nem elég újra manuálisan létrehozni a kapcsolatot, hanem újra kell indítani a gépet.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx