Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dak9
csendes tag
Nem hiszem, mert csak a ventilátort birizgáltam a többihez nem nyúltam hozzá. Egy kefével óvatosan leszedegettem a port a ventilátorról. A laptop fejjel lefelé volt mikor szereltem. Lehet, hogy ettől elcsúszott valami? Legalább valami program kéne, hogy betudjam inditani a ventilátort. Tudsz ilyet?
-
Dak9
csendes tag
-Amilo Pa 2510
-2008
-A hiba az lenne, hogy miután kitisztitottam a laptop hűtőt utána a hűtő bekapcsoló gombjával még minden rendben volt. Aztán magától készenlétbe kapcsolt többször is. A laptop hűtő gombjával utána nem kapcsolodott be a hűtő, hanem be/ki kapcsolta a gépet. Most már azt se csinálja. A Windows Media Playeres gomb is elálitodott és már az se csinál semmit.
-Szervízbe még nem vittem el.Kérem valaki segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx