Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Müszi senior tag válasz  Papaj x

üzenetére Papaj x

üzenetéreHelo! 
 Vedd ki a wifi modult, majd kapcsold be a gépet. Ha bebootolt, kapcsold ki és szereld vissza a modult. A szerelést természetesen akku és táp nélkül csináld. Ha így sem működik, akkor vissza kéne tenni valahogyan a régi biost. Egyébként miért kellett a bios frissítés?
- 

Müszi senior tag válasz  pempellini

üzenetére pempellini

üzenetéreHello! 
 Ez csak arra jó hogy 100%-ig kiszűrd a VGA hibát. Változó ideig működik még. Lehet hogy a következő nagyobb melegedése és kihülése után már nem indul el. Jó esetben néhány hónapot még elevickél. Sajnos azt javíttatni (golyózni) vagy cserélni kellene minnél előbb.
- 

Müszi senior tag válasz  Dell XPS

üzenetére Dell XPS

üzenetéreBocsi nem okításnak szántam amit írtam. Én csak arra szerettem volna rámutatni, amit amit radio11 fórumtárs is írt, hogy létezik akkus megoldás is a laptopoknál RTC táplálására. 
 A litium elemek valóban drágák, de óriási a belső ellenállásuk, ezért az önkisülésük is elhanyagolható. Mivel a laptopoknál a power akku állandóan csatlakoztatva van elvileg így ott az olcsóbb akkus megoldás is elégséges, mivel a jobbminőségű cella is képes akár több hónapon keresztül is táplálni ennek az áramkörnek a csekély szükségleteit. Persze itt a töltő áramkörről is gondoskodni kell, így már nem egyértelműen praktikusabb a megoldás, ezért lassacskán áttértek az egyre mérséklődő árú litium elemekre itt is.
- 

Müszi senior tag válasz  Csokiii

üzenetére Csokiii

üzenetéreLapot felejtsd el, nem jellemző, hogy ilyen hibát produkáljon. Ha gondolod fuss egy kört a billentyűzettel, próbáld meg megbontani, ill. kiszárítani. Be tud taknyosodni a fóliák között, de nemigazán lehet hozzáférni kitakarítani. Az átvezetésekkel is lehet probléma, szóval nagy eséllyel cserélni kell úgy is. De legyen több szerencséd vele, mint nekem volt. 
- 

Müszi senior tag válasz  radio11

üzenetére radio11

üzenetéreIgen, én is nemrég futottam bele asztali gépnél hasonló hibába. Azért ott is le tud merülni. Régebbi notiknál még jóval kisebb méretű és kapacitású elemet használtak ezért fordult elő sűrűbben a probléma. Mostanában azért már a laposokba is 2032-es kerül beépítésre gondolom az ilyen problémák elkerülése végett. Főleg akkor fordul sűrűbben elő, ha akkut kivéve asztaliként van használva, illetve desktopnál a gép tápja kikapcs után le van választva a hálózatról. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze nem vagyok én olyan tudor, mint aminek most esetleg láccódok. Az olyan problémákhoz, témákhoz amikhez nem igazán értek, inkább csak olvasási közelségbe férkőzök
 Persze nem vagyok én olyan tudor, mint aminek most esetleg láccódok. Az olyan problémákhoz, témákhoz amikhez nem igazán értek, inkább csak olvasási közelségbe férkőzök  .
 . 

Pyttawrx
 Pyttawrx