Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raz0r911
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ASUS TUF Gaming FX505DY laptopot, ma jött meg. Első indításra behozta a biost, semmit sem változtattam, kiléptem és pendrive ról felraktam egy windows 10-et. A telepítés gyorsan megvolt, behozta a wifi csatlakozást, felcsatlakoztam, utána kiírta, hogy újraindul.Újra is indult, de csak az asus feliratú képernyő jött be. És ez volt másfél óráig. Azt hittem, hogy frissít, de nem, semmi se történt. Azóta próbáltam újraindítani, de ugyan ez van. A biost sem lehet behozni, rengeteg módon próbáltam már. (a hivatalos oldal ajánlásával kezdve) Szóval most se a bios, se a windows nem jön be. Szerintetek mi lehet a baj? Nekem az az elméletem, hogy az ssd-re van állítva az elsődleges boot. Viszont a boot fájl sérülhetett telepítés közben ezért nem tud róla bootolni (de azért próbál). A biost meg azért nem lehet megnyitni mert fast boot van bekapcsolva, és azonnal átugorja. Bekapcsolás után 1 másodpercel már az asus felirat jön ki. Szerintetek ilyen esetben mit tudok tenni?
(miközben az asus felirat van a képernyőn a ventillátorok eléggé dolgoznak, a gép melegszik, de kikapcsoló gomb megnyomására azonnal leáll gondolkodás nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx