Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fragosus
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni.
A héten kaptam kézhez egy új Lenovo Ideapad 110-15ibr 80T7006xhv laptopot Win 10-el.Az a problémám vele, hogy vannak olyan billentyűk,amelyek leütésénél másik karaktert is beír a gép,például lenyomom a "p" billentyűt és ír mellé egy "o"-t is, vagy "á" betű esetén ír mellé egy pontot is,vagy a hosszú "ű"-re a repülési módot változtatja.
Telepítettem a drivereket lenovo support oldalról, de nem segített,úgy ahogy azok a driverek sem, amelyek a meghajtóra vannak feltéve.
Egyedül a BIOS frissítést nem szedtem le,bár nem hiszem hogy az a gond.Esetleg a windows-ra kell frissítéseket leszedni hogy megszűnjön ez a jelenség?Segítségeteket és a válaszaitokat előre is köszönöm,
Üdv,
-
Fragosus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad T61-esem,az lenne problémám,hogy egyik napról a másikra,nem működik a billentyűzet közepén található piros gomb,és az Fn gomb segítségével behozható funkciók.
Windows 7 professional 32 bites operációs rendszer van a gépen.Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Telepítettem a drivereket lenovo support oldalról, de nem segített,úgy ahogy azok a driverek sem, amelyek a meghajtóra vannak feltéve.
Egyedül a BIOS frissítést nem szedtem le,bár nem hiszem hogy az a gond.Esetleg a windows-ra kell frissítéseket leszedni hogy megszűnjön ez a jelenség?
Pyttawrx