Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thor87
tag
üdv emberek, lenne egy nagy gondom, itt a prohardveren beszereztem egy HP Pavilion zv 5000-es gépet, de sajnos a tápcsatija zárlatos, kontakthibás, csak néha megy!!! De akkor jól!
Esetleg tudna nekem segíteni valaki, hogy ezt a problémát hogy lehetne orvosolni???
A segitségeteket, privibe várom!!!
Köszönöm!
-
thor87
tag
egyébként ha már itt vagyok azért kérdezek is!
Szóval nekem van egy régebbi Nec Lavie-s notim!
Egyszerüen amikor bekapcsolom, csak pirosan vílágít a kejelzője, majd elfehéredik
ezzel magába gond nem lenne csak kikéne írnia dlgokat...., nem jutok vele sehova csak ennyi!!!Proci felpörög, vinyó jó benne! Lehet a ram? Bár azt már cseréltem benne! Eredeti Nec ramot kapott
De azzel se megy 
Ha valakinek is van valami fogalma erről az kérem írjón nekem, mert nekem fingom sincs hogy most mi is van

üdv
előre is köszi a segítségeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezzel magába gond nem lenne csak kikéne írnia dlgokat...., nem jutok vele sehova csak ennyi!!!

Pyttawrx