Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonseca
tag

Tehát a kártya integrált. Nem cserélhető,ez a lényeg.
Pár éve egy régi laptopomat (Asus K50 AB) már javíttattam itt. Az is bga chip volt.
Ha jól emlékszem "F27" vagy valami hasonló nevű fórumozó csinálta,és a noti tudomásom szerint azóta is megy.
Mindegy ez marad így. Ahogyan fogalmaztál "gazdasági totálkár".
Köszönöm a gyors segítséget.
-
fonseca
tag
Sziasztok.
A másfél éve itt vásárolt notimnak úgy néz ki megdöglött a dedikált vga-ja. (7670M) Legalábbis nem tudok rá semmilyen drivert telepíteni,mert azonnal lefagy.
Windows újratelepítés megvolt próbáltam Win 7-tel,és Win 10-el is.
Nem mintha sokat játszanék vele,de azért érdekelne hogy javítható-e a laptop. Esetleg cserélhető-e benne a kártya. Ahogy elnéztem nem valami egyszerű a teljes szétszerelése,pláne gyakorlatlan kéznek. -
fonseca
tag
válasz
KillHates
üzenetére
"hidegforrasztásos átvezető fólia" húú megint tanultam valamit..
Elsőre azt hittem hogy az árnyékolásban játszhat szerepet vagy ilyesmi. Laptopok tekintetében minimális a tapasztalatom,az asztali gép más kávéház.
Szóval kuka. Átadom a "jó" hírt,és köszönöm a választ! 
-
fonseca
tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Egy kollégám notija becsíkoz egy ideje. Külső monitorral minden,rendben,de a sajátján statikus függőleges csíkok vannak. A vga - hibát kizárnám (?) legalábbis úgy gondolom hogy akkor a külső monitorral is bajok lennének. Ott semmi probléma. Megpróbált lcd-t cserélni,és akkor vette észre hogy a kijelző mögött lévő rész (fólia) amire rá is van írva hogy "ne érintsd meg" meg van szakadva. 2-3 centis sérülés van rajta. A kérdésem az lenne hogy ez lehet-e probléma? köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx