- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
gregory91 #16749 üzenetére
Jelenleg HDD van benne, azzal vannak problémák. Viszont mivel a "C" meghajtó 99,9 GB-ja szinte teljesen tele volt (~340 MB szabad hely, emiatt kapott is néha hibaüzeneteket), de a "D" meghajtón csak 10 GB adat van/volt, így inkább egy 240 GB-os SSD-t teszek nekik bele. Így a hibajavítás mellett gyorsabb is lesz nekik.
Most már nem hiszem, hogy a HDD-vel sokra fogok menni, de ha meglesz a csere, akkor talán megpróbálom helyrehozni majd, és akkor ott lesz külső tárolónak. Tulaj azt mondta nyugodtan törölhetek mindent róla. -
Sordoran
addikt
válasz
gregory91 #16747 üzenetére
Próbáltam, kitöröltem a 100 MB-os rendszer partíciót, és a "C" meghajtót (99,9 GB) amin a windows van. ("D" meghajtót nem bántottam, mivel ami azon van megmenteném) Viszont új kötetet már nem sikerült létrehozni. Laptopot elvitték, szóval próbálkozni nem tudok mással most. Rendeltem SSD-t, jövőhéten megnézem azzal megjavul-e. Más hibára nem tudok gondolni hirtelen, szóval remélem ez megoldja.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Ismerős jelentkezett, hogy nem indul a laptopja, megcsinálnám-e. Elindítva tölt a win7 egy picit (normál és csökkentett módban is), majd rögtön hibaüzenet, hogy megsérült/nincs kernel. Javítás helyett rögtön win10 telepítést próbáltam, de itt nem sikerül már formázni se, hibaüzenetet dob ki. Próbáltam a partíciókat törölni (sikerült), de újat létrehozni már nem. Hiba: 0xb596e830
Erre nem találtam még google-ben se megoldást, de ezek alapján gyanítom a HDD adhatta meg magát. 4 éves, Dell 3542 laptop. Lehet valami más a háttérben, vagy lehet nyugodtan venni az új háttértárat? -
Sordoran
addikt
válasz
ati012 #11259 üzenetére
Értem, és ha a töltés vezérlő a ludas, az okozhatja azt is, hogy nem indul telepről (ami elvileg ugye 50%-on áll kb.)? Valamint az javítható-e?
Sajnos hiába használja esetek 99%-ban konnektorról, makacsul ragaszkodik hozzá, hogy tudni akarja anélkül is. Megpróbálunk szerezni kipróbálásra egy telepet, de nem látok rá sok esélyt. eBay-en találtunk akksit bele ~7000 Ft-ért, magyar boltokból meg 16ezer, elég nagy differencia, kissé gyanús is. -
Sordoran
addikt
Üdv!
Tesóm laptopjával van egy kis probléma, viszont nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez egyértelműen akksi hiba, és ehhez kérnék segítséget.
Egy HP Compaq 610-ről van szó, 2009-ben vásárolt. Nem tudom fontos-e, de múlt héten volt először újra rakva, és nem biztos, hogy pont azóta, de nem megy már akksiról a gép. Ha a táp csatlakoztatva van, akkor megy, ahogy kihúzzuk kikapcsol, és telepről el se indul (bekapcsológomb nyomására semmi nem történik, ezért nem hiszem, hogy köze lenne win reinstallhoz). Windows kiírja, hogy mennyin áll a telep töltöttsége, írja, hogy töltő csatlakoztatva, nem töltődik. Péntek délután 56%, szombat délben 51% és ma délelőtt 48%-on állt, tehát nincs lemerülve, mégse megy róla. Most csak a táp van csatlakoztatva és így megy telep nélkül.
Kérdés tehát, hogy ez akksi probléma, vegyünk újat és minden rendben, vagy lehet a laptop-al valami gond? Esetleg köze lehet a win reinstallhoz és valamit kell állítani, drivert felrakni?ui.: Amúgy táp-al szokta használni, de nagyjából havonta egyszer lemeríti az akksit és legutóbb még 1 órát bírt telepről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest