Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikki90
tag
válasz
ati012
üzenetére
Közben alakult a helyzet. Elindult, beütöttem a jelszót és onnantól egérrel használtam... Semmi gond nem volt amíg nem kezdtem el gépelni... 3 órán keresztül ment minden faszán. Valószínűleg valami érintkezési hiba lehet.... Ezt hogyan és mennyiért lehet szerintetek javítani?
-
Kikki90
tag
Sziasztok!
Adott egy Albacomp (Clevo) M660S. Elég öreg darab, de igazi bivaly, még ma is...

Volt már benne cserélve néhány dolog, de még mindig sajnálnék megválni tőle, nagyszerű hangszórói miatt meg főleg. Problémája a következő: Tegnapelőtt mindenféle előzetes jel nélkül lefagyott és ki kellett nyomni a bekapcsológombbal... Utána még elindult, de egyre hamarabb fagyott le... Majd mára be se kapcsol, még az indítóképernyő se jön be, a biost se látom.... Csak felvillan az egyik led, hogy megy, de nem látsz semmit... Az imént sikerült ismét bekapcsolni, akkor az összes led villant az elején, bejött a windows, mire beírtam volna a jelszót, ismét lefagyott és megint nem lehet elindítani... Nem tudom mire gondoljak, várom az ötleteiteket, köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Orvosi kérdések
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx