Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tejjfel
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Üdv!
Köszönöm a segítséget!!Mivel garanciális a gép így vissza fogom vinni, hogy ezt talán még sem okés dolog.Bár nem tudom ha 2hónap alatt amikor nem is volt folyamatosan használva veszített 0,5wh akkor mi lesz így?meg ami zavar hogy van egy folyamatos hangja aminek szerintem nem kellene lennie mert ha 45fokos a proci akkor elvben nem kellene mennie a ventinek! Holnap visszaviszem és megnézetem, hogy ez normális e.Ha igen akkor marad és örülök neki tovább, ha nem akkor meg csere

Köszönöm még egyszer a helpet!
Üdv -
mr.tejjfel
tag
Üdv!
A következő probléma jelentkezett egy kb 2hónapos hp 6735s gépnél.Éppen Everestel nézegettem a gép adatait amikor is láttam, hogy az elvben 4,7Wh aksi csak 4,3006Wh ami nem is lenne gond, de amikor benyomtam a töltőt lement 4,2856Wh majd kihúztam és újra bedugtam és 4,2352Wh.Itt valami történt mndom Kipróbálom a battery Eater nevű progit le is futott és kb 58perc alatt lemerült az akis, mondom remek töltöm és láss csodát bedugom a töltő megy de nem tölt, vártam 1 órát majd rádugtam és töltött.Ezt másnap is eljátszotta azzal a különbséggel, hogy 78%megállt a töltés és oldalt folyamatosan sárágán villogott a töltő helye.Aksit kivettem és az egyik oldala eléggé meleg volt vártam hogy hűljön majd megpróbáltam megint és működött.Észre vettem, hogy az aksi picit lötyög.Közben valamiért hangosabb is lett a gép.Eddig nem ment folyamatosan a venti vagy legalább is nem lehetett ennyire hallani.Valakinek van valami 5lete mitől lehet?
Volna még egy kérdésem.Normális az ha nagyon hangos a dvd a gépben?Mert az enyém amikor berakok egy lemezt teljesen berezonál és eléggé érdekes hangokat ad ki.Bár az is mozog picit
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mini-ITX
- Óra topik
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx