Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamMcKraken
tag
Sziasztok,
Volna egy Lenovo N200 0769-es típusú laptopom, ami most megadta magát.
Amikor bekapcsolom (tápról vagy 220-ról) azt tapasztalom h felvilágít a power led rajta, bepörög a ventilátor, aztán le is áll, és kész, ilyen állapotban marad. Képernyő sötét, a led-ek világítanak, hangot nem ad. Próbáltam a csatikat ellenőrizni, kihúz-bedug, portalanítás is volt, de nem segít! Esetleg valaki tudna tippet adni merre keresgéljek? -
AdamMcKraken
tag
Sziasztok!
Gondom az h van egy HP Compaq 6715s-em, és alapból Vista jött hozzá, de nem volt az igazi (szerintem ilyen hardverre nem Vista való, de mind1),és úgy döntöttem, kapjon egy XP-t és így leg jó lesz. Nademost... Minden frankó, letöltöttem a HP oldaláról minden drivert, mindent sikerült telepíteni, CSAK a Ctrl, és Fn gomb nem stimmel. Vagyis nincs Ctrl gomb, hanem helyette az Fn funkcionál, és a Ctrl nem használható, és így az Fn-el használható gombok sem használhatóak, mert ugye a rendszer úgy érzékeli mintha Ctrl-t nyomnék. Néztem h nem lehet-e ezt vhogy módosítani az eszközkezelőben, mert ugye a telepítéskor 101-gombos bill.ként telepíti alaptop bill-ét.
Esetleg vmi ötlet h ezt kiküszöböljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Tippmix
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest