- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinyo
csendes tag
Azt írja hogy 100%-on van megy szépen aksiról, majd egyszercsak leesik a kisikonon a szint és lehibernál aztán kikapcsol vagyis lehibernál és világít a "tölt" lámpa. És megnéztem az energiasémákat mert windows 7 van már rajta
megtaláltam a speciális beállítások között hogy kritikus meg alacsony töltöttségű telep.
az alacsonyt be tudtam állítani 20%-ra de a kritikus az 98%-on van és nem tudom sehogy átállítani. Tehát beállítom hogy 10% ->alkalmaz ugyanúgy visszaugrik 98%-ra.
Help! -
NEMO1968
őstag
Igazad van,nem figyeltem eléggé.
Így második blikkre érthetőbb volt.
Azért írtam töltésvezérlőt,mert konkrétan a FS gépeket nem ismerem,és nekem(ACET TM 2200),és még sok más gépnek az alaplapon van külön töltésvezérlője.
Viszont ha tényleg csak bizti ment ki,annak oka van.Én az utángyártott akksira gyanakszom,nehéz jót találni.
Próbáld+ valahol az akkukat kiméretni. -
SakalGSM2
csendes tag
Thx mindenkinek...tuti nem a töltő rossz, mert egy másik FS-el tölt és működik. Csak sajna annak az FS notinak az akkuja más, és azt próbálni nem tudtam. Szerintem is az alaplapi töltőrész lesz a gond, csak jó lenne egy kapcs rajz a laphoz...ami szinte gondolom lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest