- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinyo
csendes tag
Hello!
megint én
most egy másik laptop
egy toshiba satellite s3000-100
350mhz 256mb ram 16mb videok. 15 gb hdd
a gond az hogy idáig (kb2 hónap de már előtte is volt használva mert használtan vettem eredetileg milleniumos de xp vAN rjta)
tehát eddig szépen ment
de az utóbbi 2 napban vártam egy fontos levelet a gmailomra ezért hogy ne keljen folyton felmenni oda leszedtm egy gmailos progit hogy az mindig ellenőrizze.
ok
ezt felraktam ment. majd kimentem a kertbe kb egy 5 perc múlva vissza láttam sötét a képernyő. odamentem nem világított semmi
azóta nem kapcsol be
megnyomom a gombot felpörög a venti gondolkodik eddig is így csinálta aztán amior leáll a venti megkéne hogy jelenjen a toshiba kép és tölteni kellene hogy kezdjen(windows)
de ehellyett leáll a venti és semmi....
szétszedtem és ha megrázom a vinyót akkor zörög benne vmi lehet ez a gond?
de a vinyó nélkül sem jön be semmi pedig bekéne jönnivmiek pl a biosnak
HELP! -
zsoltinyo
csendes tag
Hello!
Azt írja hogy azért nem tudom állítani mert a számítógép gyártója által beállított mennyiséget nem lehet átállítani!
Nem tud vki ezek után egy olyan progit amivel állítható lesz???
Help! -
zsoltinyo
csendes tag
-
zsoltinyo
csendes tag
Azt írja hogy 100%-on van megy szépen aksiról, majd egyszercsak leesik a kisikonon a szint és lehibernál aztán kikapcsol vagyis lehibernál és világít a "tölt" lámpa. És megnéztem az energiasémákat mert windows 7 van már rajta
megtaláltam a speciális beállítások között hogy kritikus meg alacsony töltöttségű telep.
az alacsonyt be tudtam állítani 20%-ra de a kritikus az 98%-on van és nem tudom sehogy átállítani. Tehát beállítom hogy 10% ->alkalmaz ugyanúgy visszaugrik 98%-ra.
Help! -
zsoltinyo
csendes tag
Hello!
Van egy laptopom (HP Compaq 6715s) és amikor megvettem vista volt rajta, ment szépen.
Majd felraktam egy XP-t azóta már többször újra lett rakva és nem megy aksiról.
Hogy pontos legyek, bedugom a töltőt világít a töltés meg írja hogy tölti, aztán amikor feltöltött, kihúzom a töltőt és megy kb 1 percig aksiról de akkór már kiírja, hogy "kis töltöttségű telep, azonnal cseréljen telepet!" . Lényegében amióta újraraktam nem megy. Lehet vmi BIOS beállítás elment vagy ilyesmi??
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest