Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Üdv én azt ajánlanám hogy használj win xp sp3 ast mivel az xp működésénél nem melegszik a gép már többen kipróbálták a vistat mindenki arról beszél hogy jóban melegszik,,,, azt tudnám javasolni ragd újra a rendszert xp vel és próbáld ki ha ugyanazt produkálja akor nézd át mivel nem 1 ventilátor dolgozik a notebookokban ( általában ) és lehet az atta meg magát
-
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Hívj föl egy szervízt, hogy mi van, megcsinálják-e helyben, vagy kiviszik Brnoba, veszik-e a garancia stb.
[link]
[link]
Látszik a két kis csavar a ventilátor szélénél. Azt köll kicsavarni, a ventit kiemelni, ecset, hajszárító, porszívó neki, oszt szerintem meg is javul a cucc.Ha előtelepített vista, akkor kell lenni a vinyón egy visszaállító partíciónak. Most fejből nem tudom a pontos menetét, acertopicban megmondják gyorsan hogy mit nyomj a visszaállításhoz.
-
válasz
Aprophis
üzenetére
inkompatibilis programtól a rendszer belassulhat, fagyogathat, akár teljesen össze is omolhat, de a proci forrósodására ez nem lenne magyarázat...
szoftveresen hiába hajtja bármi 100%-on a procit, annak a hőmérséklete attól még a tűréshatáron belül kellene, hogy maradjon - már ha hardveresen minden ok, és a venti(k) vezérlése is rendben van. -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
A biosba belépve? Nem hinném

A ventit ki szoktad venni a helyéről, mikor megtakarítod? Max. 2-3 kis csavar szokta tartani (bár ebben a típusban még nem jártam, de ez se lehet bonyolultabb), egyben, a műanyag kerettel együtt ki lehet emelni a helyéről.
Mióta csinálja ezt a noti? -
BluEyes
őstag
válasz
Aprophis
üzenetére
Először is ki kellene tán takarítani a hűtést. Porcicák 1 év alatt jól lerakódhattak a bordára. Főleg a borda és a ventilátor közé szeretnek bebújni. Ha már benne vagy, a ventilátor működését is meg kellene nézned, hogy mennyire forog, gyorsul-e a hőmérséklet emelkedésével, illetve nem szorul-e. Ha mindezek után még mindig vacakol, akkor egy pasztázás is mehet a procinak.
Minden egyébnek csak akkor van értelme, ha a fenti dolgok rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx