Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7113 üzenetére
Akkor mégegyszer:
Van két kijelzőm, és két egyforma laptopom. Az egyik laptopon gyárilag rajta lévő kijelző működik, de ha átteszem a másik laptopra, akkor csak nagyon sötét képet ad. A másik kijelzőt bármelyik laptopra kötöm, ugyanolyan sötét képet ad. Ha felcserélem a két kijelző között az invertert, akkor is ugyanez a felállás.
Tehát:
1. Mindkét kijelző invertere jó.
2. Az egyik kijelző csak a saját alaplapjával jó
3. A másik kijelző egyik alaplappal se jó, hiába cserélem ki az invertert.Mindez azért gond csak, mert a most működő kijelző helyére szeretném áttenni a másik kijelzőt, mert az jobb felbontású (SXGA), de az nem működik egyik alaplapon sem. Először azt hittem inverter hiba, de mivel ha kicserélem se jó, így az kizárva. Utána azt hittem alaplap hiba, de hiába teszem a másik gépre, azon is sötét marad. Azután arra jutottam, biztos a háttérvilágítás szállt el, de ezt meg az cáfolja meg, hogy a tuti jó kijelzőt rákötve a másik alaplapra ott az sem működik.
Ezek után már csak az a verzió maradt, hogy az egyik gépnek elszállt az alaplapja és a kijelző háttérvilágítása is egyszerre. Ez lehetséges így egyidőben? Jaaa persze közben ennek a gépnek a VGA kimenetés van kép rendesen.
Tehát
a+sxga= sötét kép
b+xga= jó kép
a+xga= sötét kép
b+sxga= sötét kép -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7113 üzenetére
A problémát én értem van egy gép aminek sötét a kijelzője!
És nem megy benne a másik gép kijelzője se! Ugyanakkor az invertert áttéve a jó gépben működik a saját kijelzője viszont a hibás gépből származó kijelzőn így sincs fényMármint én valami ilyesmit értek
(#7114) AtiGef
Szia!Próbáld meg hogy kikötöd a billt és külsőről megnézed meg marad e a hiba! Ha nem akkor bill csere!
Mikor volt ez kitakarítva ? Mikor folyt bele az alkohol ? Én is így jártam nem rég! És nekem 3 nap volt mire rendesen kiszáradt! Mert látszatra száraz volt! De kiderült hogy mégse!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- DELL Latitude 7400 2-IN-1 I5-8265U-- 8GB-- 256GB NVMe ---14" FHD érintős laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest