Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Én is ezt javaslom, mert egy alaplapcsere elég drága lehet, ha meg annyira mászol bele amennyire értesz hozzá, nem árthatsz.
-Ha jól értem, és CSAK akku+töltő kombóval kapcsol be anélkül SEMMIT nem csinál, megpróbálhatsz kivenni pár dolgot amihez könnyen hozzáférsz és csak tápról (jó tápegységről) próbálni beindítani, nem tudom mennyi eredménye lesz, de egy próbát megér, és ingyen van. Szerintem hajrá! Csak óvatosan.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx