- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
válasz
Remus389 #3747 üzenetére
Szia!
Sajnos az első bejegyzésedet nem látom a géppel kapcsolatban, de amit le tudtam szűrni az az, hogy a gépet a HDD környékén ért egy ütés, és azóta nem megy, mármint a HDD?
Ha így van, akkor a HDD-t egy másik gépben, esetleg egy külső meghajtóval teszteld le.
Ha indul a géped, akkor felbootolhatsz egy live XP lemezről is, az csak a ramot használja, hogy látja e a gép a HDD-t.,sokszor az elektronika megúszta, így a gép lázja, de mechanikai hibája lehet. Azt is szem elött kell tartani, hogy esetleg sérült a HDD foglalat, esetleg az alaplapon a forrasztás elengedte egy ponton.
Lehet hülyeségeket írtam, mert az első bejegyzésedet nem látom, de talán nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest