- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
Én már találkoztam ilyennel, egy Compaq notinál.
Szervízben azt mondták, hogy nem lett megformázva az akku előírás szerint, ettől van ez.
Később a gazdája egyszer kétszer kisütötte, majd 10-12 órát töltötte kikpcsolva, és az érték 8%- ra csökkent.
Ugyal LI-ion aksi, mégis jót tett neki a formázás.
Egy próbát megér, ha a szervíz elutasító választ ad. -
Atos23
senior tag
Én visszavinném még a mai napon. Ha az eredeti árnál nem adtak alacsonyabb árat a bontott, és bekapcsolt állapot miatt, akkor majdhogynem átcsesztek. Egy laptopnál jelentős értékcsökkentő tényező a felbontott doboz, és az előtelepített oprendszer elindítása, akku felbontása és behelyezettsége.
Valaki használta a gépet előtted nem keveset szerintem. Ellenőrizd le az Everesttel, hogy mennyi volt eddig összesen a system uptime, ha ott nem látod, akkor nézd meg HD Sentinellel a HDD futási idejét.
Ha nem akarják visszaadni a pénzed, vagy árkompenzációt adni (ebben az esetben legalább 10-15%) jegyezd meg hogy a telepített hamis XP setup dátuma registry szerint korábbi mint a számlád dátuma.
A kötözködők kedvéért előremegyek: Azért hamis, mert a HP-nek már nincs előtelepített XP-s notebookja, OEM XP sem kapható már, és valószínűleg a gép számláján sincs egy bármilyen Windows XP tétel, ami a géphez tartozna.
-
indulásnak elég magas érték, de sajnos nem annyira ritka, hogy már ennyin áll akár egy új akkumulátor...
azt sajnos nem lehet előre megmondani, hogy miként folytatódik az elhasználódás, mert lehet, hogy itt beáll, és hosszú hónapokon át nem változik majd, de lehet, hogy szépen lassan romlik majd folyamatosan - ekkor időben intézkedj majd a gariztatásra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 2042
- CASIO órák kedvelők topicja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged