Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kreten67

senior tag

válasz Pyttawrx #21121 üzenetére

Pedig nem, nem jár garivesztéssel. Ha nem hiszed próbáld ki: szedd darabokra bármelyik Hp notebookot tedd tönkre az alaplapot, rakd össze és hívd az Entegro-t, jönnek és cserélik az alaplapot a lakásodban, nem kell ismerned senkit hozzá. Amennyiben megjavítják, akkor nem járt garivesztéssel. A szervízes srácok a helyszínen, szerelés nyomát látja, nem érdekli őket, mert nincs rálátásuk arra, hogy korábban másik szervíz javította, vagy se gariban az adott notebookot. Egyébként meg ki az, aki úgy jelenti be a hibát , hogy "nem baj hogy szétszedtem"?
    “ne beszélj nekik semmiféle burkolatmegbontásról.” -- ezt azért írtam, mert Magyarországon 4-5 különböző cég (CHS, 4iG, Entegro, FixDirekt stb) ügyintézi a garanciát, és van amelyik kötekedősebb a kelleténél (FixDirekt), fölösleges ingerelni őket ilyesmik felhozatalával, "hogy én otthon szerelgetem".
    A Hp esetében pl az Entegro ugyanúgy a helyszínen javít Elitebookot, mint a hulladék 250 G8-at, ilyen 250-est már legalább 50-70db-ot javíttattam az Entegroval.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés