Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
Ratiferenc
üzenetére

Akkor kb. egy alomból származunk...No, és a műszer amit lukba dugsz, az megfelelő teljesítményű? Mert, ha hamar kimutatja a fogafehérjét, a lány (windóz) csak heverészni fog. Ugyan ez a helyzet, ha kéreti magát.
(Megtörtént eset alapján!) ↓↓↓
Hiába dugtam a megfelelő nagyigényű portba a nagyteljesítményű és nagyméretű műszert, amíg egy kis sikosítóval nem adtam neki megfelelő kontaktot. Egy régebbi kapcsolatomban, amikor egy vékony leányzót nap mint nap a vállamon és a tenyeremben hordoztam, sem volt a kapcsolatunk felhőmentes. Amikor eljött az idő, hiába dugdostam én is bármit bármibe, csak lassan értünk a mennybe, mert hiányzott a bedugott műszerről a sikosító. Már kétszer vesztem vele nagyon csúnyán össze, az eszembe jutott, hogy mikor összejöttem ezzel a lánnyal, az anyukája adott nekem hozzá egy CD-t, amin volt némi sikosító. Ezt kellett a műszer előtt beledugni, kis előjátékot követően, amikor a fő témára került a sor, már percek alatt a csúcsra értünk. Nem kérdeztem tőle, de szerintem volt a családfájában némi távol-keleti beütés, ezért nem szerette szárazon. Mivel a műszerről hiányzott az anyag, nem tudott annyi levet engedni hogy ne fájjon. Végül nem ezért lett vége a kacsolatunknak. Megcsaltam egy jobb adottságokkal rendelkező, vékonyabb csajjal, ez meg rajtakapott minket.
A mostani fiatal(abb) lányok már nem ennyire kényesek, de mivel az afférod még nem tisztázódott a leányzóval, lehet érdemes megbeszélni vele. Lehet más a fekvése is, vagy hiányzik egy kereke. Próbáljátok ki hármasban, de ne csak úgy megszokott módon, hanem élőben Linus Torvalds-al. Akkor is lassan megy el a csajszi? Ha igen, lehet fehérmájú! Az ilyenekkel meg vigyázni kell, mert kalandjai során összedhet nagycsomó vírust, ami nem hiányzik az ember fiának!
De én még belenéznék a gondolataiba is, mielőtt felébred, hátha ott van némi gond. Mert, ha reggel úgy kel fel, akkor egész nap fog tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Arch Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx