Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Elsőre nekem is az a tippem mint tserrof77 kollégának, hogy az erősebb videovezérlő vacakol.
Nálunk 2 db hp g62-es notebookban is elszállt a dedikált gpu (bár ezeknél a gépeknél ez főként a gpu kimeneti oldalára vonatkozik, azaz nem küldi el a képet), és csak akkor használhatóak ha csak az inteles igp fut. Az én esetemben azt az infot találtam hogy intelcpu+amd gpu esetén, valahol nagyon mélyen úgy van fixre beállíítva a gép, hogy windows esetén normál indítás során mindenképp az erős gpu-t használja. Ezt kiütni csak úgy tudtam hogy csökkentett módban letiltottam a dedikált gpu-t majd 1 újraindításig megjegyezte ezt a beállítást a winfos. Így ha hibernáltam a gépet tudtam hordozni, de ha kikapcsoltam megint nem volt kép.
Tehát ha engedélyezed az erősebb gpu-t akkor biztos hogy nem lesz eredmény.Az ubuntu ilyen téren szabadabb, ott (gondolom anélkül hogy Te beállítottad volna) alapbeállításként a gyengébb igp-t választja, de ezt te is tudod változtatni.
Szal tényleg jó lenne szerezned egy olyan procit mint ami most benne van kölcsönbe tesztelni.
-
tserrof77
őstag
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Első kanyarban akár egy A4-essel, de megnézném, másik procival mit csinál. Ha azzal is vacakol, akkor a chipset-je döglődik. Ott reball vagy rosszabb esetben chipcsere. Utóbbi már GTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Warships
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Billentyűzet probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest