- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Elsőre nekem is az a tippem mint tserrof77 kollégának, hogy az erősebb videovezérlő vacakol.
Nálunk 2 db hp g62-es notebookban is elszállt a dedikált gpu (bár ezeknél a gépeknél ez főként a gpu kimeneti oldalára vonatkozik, azaz nem küldi el a képet), és csak akkor használhatóak ha csak az inteles igp fut. Az én esetemben azt az infot találtam hogy intelcpu+amd gpu esetén, valahol nagyon mélyen úgy van fixre beállíítva a gép, hogy windows esetén normál indítás során mindenképp az erős gpu-t használja. Ezt kiütni csak úgy tudtam hogy csökkentett módban letiltottam a dedikált gpu-t majd 1 újraindításig megjegyezte ezt a beállítást a winfos. Így ha hibernáltam a gépet tudtam hordozni, de ha kikapcsoltam megint nem volt kép.
Tehát ha engedélyezed az erősebb gpu-t akkor biztos hogy nem lesz eredmény.Az ubuntu ilyen téren szabadabb, ott (gondolom anélkül hogy Te beállítottad volna) alapbeállításként a gyengébb igp-t választja, de ezt te is tudod változtatni.
Szal tényleg jó lenne szerezned egy olyan procit mint ami most benne van kölcsönbe tesztelni.
-
tserrof77
őstag
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Első kanyarban akár egy A4-essel, de megnézném, másik procival mit csinál. Ha azzal is vacakol, akkor a chipset-je döglődik. Ott reball vagy rosszabb esetben chipcsere. Utóbbi már GTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest