Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowReaper
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert a mai nap reggelétől nem érzékel billentyű lenyomást a számítógépem.
Biosba be tudok lépni, szóval csak bootolás után jelentkezik a probléma, a gép jelszavát se tudom beírni, caps lock-ra sem reagál, nem villan fel a lámpa a billentyűzeten.
Maga a billentyűzet világít, kipróbáltam más gépen, ott működik, megpróbáltam más usb porton, elöl-hátul, sehol se jó.
Próbáltam már BIOS resetet, elemet cseréltem, gyári visszaállítást csináltam fájlok megtartásával, utána anélkül, és semmi változás.Ha valakinek volt már ilyen baja, vagy lenne egy jó tippet, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Prime Video
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest