Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
ati012
üzenetére
Rendben, hazaertem csinalom a kepet.
A szakadas vizsgalatot is megcsinalhatom (muszer van), viszont a burkolaton keresztul gondolom nem lehet. A mikentjehez kene egy kis segitseg.
Nem tudom milyen fem reszre gondolsz, itt nincs, csak egy csupasz szalagkabel es a foglalat a lapon.Az egyetlen magyar bolt, ahol talaltam hozza bill-t, ott a legolcsobb 15e.
Ha ebayrol rendelem akkor 6e alatt is sikerulhet.
(2-3e-ert siman vennek egyet.)(Illetve ami meg eszembe jutott, de lehet hogy hulyeseg, az az, hogy nem lehet siman csak levagni a kabel hosszabol? A vegehez eleg kozel keletkezett a serules, es mintha meg megroviditve is eleg hosszu lenne.)
Koszi az eddigi segitsegedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx