Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabika1972
üzenetére
Szia. Gondolom ez a 3 cellás kisebb akksi, plusz vesztett 30%-ot tehát az reális lehet, ha nagyon pörög a masinka, plusz fényerő... stb. Ha otthon használjátok (és nilván igen mostani helyzet miatt ) használt töltőről. NEm biztos hogy érdemes akksit cserélni. Amúgy a progi mit mutat hány ciklus van benne?
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én most nem reklámozom magam, de pl nm mindegy mivel dolgozol, mx-4; tgk (thermal grizzly kryonaut, és noctua nt-h2, ezekkel dolgozom, plusz szét is szedem darabokra, portalanítok, ennek ára van nyilván, de persze nem 15-20 ezzel eggyet értek, nálam ez olcsóbb is.
. Viszont aki full nincs képbe elviszi és azt is kifizeti, mert úgy nyugodt. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így van, pont ezért kell normális szervizbe vinni. Mindenki tévedhet. Sajnos én is szoktam tévedni, de az az én károm, ott nem az ügyfél fizet, ezért garancia a javításra is jobb helyeken.. És jól írja fórumtárs ne minket győzz meg, meg nem magaddal példálózz akinek nem okoz gondot a szervizelés.

Viszont ha normális szervizbe viszi, ahol szakik vannak, ott igen lesz mémi költség, ami normális is, de legalább nem kell komplett gépet cserélni, hanem jó eséllyel javítják -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Oké, csak te értesz hozzá, más lehet nem.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig ha elviszed vhova és viszel alkatrészt nem szokott gond lenni, csak nem vállalnak gart rá, és nyilván fizetni kell az elvégzett műveletért.
hiába ragozzuk vagy kell a gép és akkor szerviz, vagy aki ért hozzá oda kell vinni, vagy kinlódunk próbálkozunk pár száz ft-os vackokkal, vagy bejön vagy nem -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az olyan is….
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
1. Van ahol nem kérnek pl én sem. De persze kisebb szerviz vok. És ez nem most nem számít.

2. Ez olyan hiba hogy meg kell csinálni…
3. Ha megrendeli kinabol, az is kb 3-5e minimum, és nem javul meg, akkor ugyanúgy kidobta pénzt és még a hiba sem derült, plusz lehet nagyobb kár is lesz ezalat -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szvsz pont ezért kell elvinni szervizbe és nem rendelgetni előre ez esetben.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Csak halkan: érdemes most rizikózni az idő miatt?? Nagyobb kár is lehet.
-
válasz
bega82
üzenetére
Szia ez workstation gép. Ennek van hőtermelése. De ha nem tudod mivel, és mikor volt pasztázva és kitakarítva, akkor érdemes jó minőségű pasztával (mx-4, noctua nt-h2, vagy tg kryonaut), plusz ha van/kell, akkor a thermal pad-eket is cseréld. Egy korábbi hozzászólásban leírtam, hogy miért nem jók általában a hűtőpadok. [link]
-
válasz
Graphics
üzenetére
Tipikus tápkör hibák lehetnek
- ha nem kapcsol be a gép,
- vagy nem tölti az akkumulátort,
- vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nemDe lehet hogy valami zárlatos lett és ugy ezért van: pl az északi hid alatt zárlat van.. stb
Ezeket kellene kimérni egy szervizzel. Ezek a javítások költségesek is lehetnek, kb 20-25-tól indul a javításuk. de volt már ilye hiba (az pont déli híd hiba volt, ami 65 volt), nyilván ott a gép is félmilliós nagyságrend -
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igazad van, csak ugye mivel írtam neki, hogy amibe teszi az nem tud nvme-t, csak sata ssd-t.
így nem értettem miért nem cserélte ki.
Amúgy pont most volt a kezembe egy lapos valami rog strix, és a lapra rá volt írva a csatinál, hogy PCIe/SATA, azaz mindkettőt tudja.
De valóban lehetne jobb és egyértelműbb, hisz a legtöbb esetben nincs így rápingálva -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Semmi baj.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem vmit elolvastál. Be se kapcsol a gépe, nem reagál semmire.
Ezt másik fórumtársnak írtam a tápkört. Ide csak a linuxot javasoltam. 😀 -
válasz
gergovass_
üzenetére
Ez így tápkör hiba lehet. Én azért tennék egy próbát egy gyári töltővel. Akksi nélkül előbb, majd akksival.
-
válasz
gergovass_
üzenetére
Szia. Én tuti a töltővel kezdenék, még ha nem rég vetted is. A töltő, amúgy utángyártott v redeti? Mikor nem tölt akkor (ha van) a töltőn világít a visszajelző led? Akksi nélkül próbáltad?
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Oprendszer mi?
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Fel kell telepítened a drivert a gyártó honlapról
-
válasz
Z$OLTI1988
üzenetére
Hát kaphat ritkán falsh infókat az aida is, de ha az eredeti akksija van még benne, simán lehet amiatt csinálja. Pl ha régebbi mint 5 éves, akkor nem biztos hogy kell csodálkozni, ez így is szép kor egy akksinak.

-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Értem, sajnos én nem ismerek senkit pesten.

-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Vágom. Ramot kivetted? Esetleg ha 2 van benne, akkor csak az egyikkel próbáld... stb
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szia. Biztos hogy az szállt el? Mi a hiba jelenség?
Mert ha nem ad képet pl, az lehet lcd vagy ram hiba is, meg a vga ugye.
-
válasz
Z$OLTI1988
üzenetére
Szia.
A hibaüzenet arra utal, hogy az akksi használódhatott el. Célszerű igen megnézni pl AIDA64 progival az akksi elhasználódását, illetve esetlegesen, nem-e látszik púposodás az akksin. Írtad, hogy gyári akksi van benne, annak mennyi az életkota? -
válasz
racskobalazs
üzenetére
Semmi értelme nem volt a hibás io boatdrol és az említett szalagkábelről kellett volna.
De ha ezt kivetted és enélkül is van hang akkor az alaplapon, vagy a hdd boardon is van hiba -
válasz
racskobalazs
üzenetére
Szia.
Esetleg dobj már ide egy képet róla.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szia. Akksit is kivetted?
-
válasz
CsabaSteel
üzenetére
Szia.
Fn lock nincs bekapcsolva? Vagy a beragadó bill opció? -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én még nem láttam csavarost, ami nem zárja ki, hogy nincs. Talán wd-40, vagy valami olajjal próbáld meg bekenni, segíteni szokott. WD-40-nel vigyázni máshova ne jusson,
ahogy látom sérült már az lcd kábel, vagy csak a külseje.
ez amúgy valami lenovo? -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia. Mármint a tengelyre gondolsz amin forog?
-
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Ez lcd!

-
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Szia. Ez így látatlanban 97% lcd hiba. Vga lenne az utolsó. Én még max a memóriát nézném meg, bár ritkán se szivatott meg így ram

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen ezért gondoltam én is, hogy látszik, hogy nem friss. A feljelentés hátha segít.
Picit borzasztónak találom, hogy ilyen eladók vannak. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor inkompatibilitás volt. Szupi.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nyilván igen láttunk már példát bőven arra, ami le van írva az nem feltétlen jó.

Lehet sima inkompatibilitás is. A laptop alján van amit én kértem.
pl: Aspire 5742-382G32M -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia. Ha jól tudom ez a modell csak max 4gb-ig bővíthető, azaz slotonként 2gb. Találtam neten olyat is hogy csak 4-ig meg, hogy 8-ig. Melyik típus pontosan? az 5742- utáni rész is kellene, meg a cpu típus is.
Esetleg biost frissítsd -
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Igen azt neked kell állítani, hogy uefi vagy legacy.. stb

És igen maradhat ha téged nem zavar.
Rossz az lcd-d? -
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Ha formáztad a hdd-t persze, hogy nem bootol. Nincs rajta semmi üres a hdd, így nem látja mint boot eszközt.
Kezd el a telepítést pendrive-ról -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor 1 mag 2 szal 512kb cache.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem csak z520? -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
frászt kapok ezektől 1 magos, 512kb caches szaroktól. Plusz szerintem ez még sata2, azt hiszem. Win7 home-t probald meg.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Reméljük hosszútávon is jól muzsikál.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen ezek jó értékek.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szuper. A noctua nt-h2 hasonló értékekkel bír, csak jóval drágább. Szerintem az mx-4 és a nt-h2 pasztám mellé berendelek egy ilyet is. Köszi a tesztet
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Erre kiváncsi vagyok én is, várom.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A link alapján w8.1-el vette, így nem kell a fiók.

-
válasz
Mázli01
üzenetére
Offline telepitsd, nem kell az ms-fiók. Szerintem. Ha w8 home volt, és azt upgradelted, w10 home-ra, és aktivált volt, akkor miután telepítetted, netet adsz a gépnek és aktiválja magát. Mondjuk ha w8 home volt aktiválva, akkor is aktiválja a w10-et

media creation tool-al csinalj telepítőt -
válasz
Mázli01
üzenetére
szia. Tedd vissza a win10-et mindenképp, vagy a win8-at. Ott van a specifikációba a N (N3540), azaz NE vedd meg.
viccet félretéve: 4gb ram, 5400rpm hdd, és a gyenge proci, hiába a 4 mag.
Halkan megsúgom a win7-nek nagyobb a hardverigénye, mint a win10-nek.Kell bele sdd, meg ram a dual channel miatt. Ezután talán használható lesz. Persze ettől a billenytűzetnek nem kell késnie. Esetleg nézd meg mi fogja a procit vagy a hdd-t.
utoljara mikor ilyenem volt, ott a vga driver volt a ludas, akadt az egér is. -
válasz
kanál01
üzenetére
Max még van alul egy lyuk akksi jellel, azt nyomd be vmivel. Ha így sem indul el töltőről, akkor ha tudod szedd le a hátulját húzd le akksit kapcsold be úgy töltőről, majd kikapcs, akksi vissza, kb 2-3 perc töltés után próbáld újra. Több hp-nál is jártam így. Vmi letilt.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
szia. Én is a szalagkábelt nézném meg. Lehet csak nincs a helyén rendesen.

-
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen az lehet.

-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mi volt a kártya típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPad topik
- Gitáros topic
- TP-LINK routerek
- Társasjáték topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Viszont aki full nincs képbe elviszi és azt is kifizeti, mert úgy nyugodt.

Nem csak z520?
Pyttawrx