Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gregory91
üzenetére
Ezt cáfolom, pont a napokban volt egy vacak eszköz (aki kiadta is
), linux alatt nem volt hang...
de nem amiatt néztem meg linuxal. De igen a linux 95%-ban jobb driverek terén
Nekem is ez volt első, amivel találkoztam, hogy valamihez nem talált drv-t. Ezért javaslom (Linux, WinToGo, clean install (másik háttértárrra) lehetőségeket -
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nézd meg WinToGo windowssal, vagy a javasolt linux, amelyik neked könnyebb. Illetve külső egérrel teljesen távolíts el mindent az eszközkezelőből, azt is ami nem felkiáltó jeles (nyilván csak az egér és billentyűzet). Illetve nézd meg nincs-e kimozdulva a szalagkábel.
-
válasz
MostaPista
üzenetére
Akkor is kéne a típus vagy márka… stb. Meg hogy kábeles a csati, vagy forrasztott a lapra.
plusz ahogy látom lesznek még ott belül meglepik. -
válasz
Nuada herceg
üzenetére
akor teszteld.

-
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Szia. Esetleg nem volt szervizbe takarításra és nem hajtották rá a szorítókat? Bios friss? Driverek nem frissültek? Esetleg egy live rendszerrel (Pl WinToGo, vagy linux teszteld le.)
-
válasz
rossitibi
üzenetére
Biztos ssd kell még neki. Még az jutott eszembe, hoy nézd meg hogy az akksi miatt nem-e veszi vissz a teljesítményt. Most volt nálam egy noti rossz akksival, és mindig a leggenygébb teljesítményen volt, és ezért még lassabb volt. De abba is kellett ssd. Hidd el win 10 2x2gb-hoz is kell az ssd anélkül csinálhatsz bármit. Ilyen alap dolgokhoz is kell az ssd.
-
-
-
-
-
Ide is beírom, hátha itt lesz egy kis trükk, maivel meg tudom oldani.
Adott egy lenovo noti és a mikrofonja.
a beépített diktafon alkalmazásban gyönyörűen megy a miki, viszont semmi másban nem, pl böngésző online mic test alatt sem, kiírja, h van több kamera, elindítom a tesztet és a végén hibára fut. Ez van friss rendszer alatt is még mielőtt driverezném, és feldriverezés esetén is. Linux alatt sem megy a böngészőben. Talán a HW hibát kizárnám 
Lenovo ideapad 310-15ikb-ről beszélek és win10 64bit az OS
UPDATE:
A mikrofon spaciális fül beállításnál átállította 2 csatorna 16 bit (DVD minőségre), amúgy 24 biten volt, akkor jó volt böngésző alatt is a kövi újraindításig, azóta megint nem jó, és csatornaszánka egyet ír a böngésző teszt progija. Talán mégis hardverhiba lehet??
Kifogytam a trükökkből
Esetleg vki találkozott ilyennel?
Köszönöm -
válasz
75kokoko75
üzenetére
Szia. Ezeknél általában ki kell venni a háttértárat eltenni a fiókba, és megvárni még jön rájuk visszafejtés. De a vírusírtó topikban [link] lehet jobban tudnak segíteni.
-
vagy ami szokásos, hogy a töltőt szűk táskában az lcd felől teszik, és reggeli nyomorban, vagy akár kocsiban rosszul elhelyezve is megtörténik ez. Én (is) mindenkinek elmondom, hogy legalább az aljával tegye a töltő fele.... Meg ugye khajtás vagy egykézzel középen, vagy két kézzel két szélen történjen a zyanérok és alcd terhelés végett, így eloszlik
-
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Nem is írtam, h bga.

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ok de ha nincs szervezettől kódod, akkor illegális.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az enterprise-t verziót nem értem, hisz az nem magánszemélyeknek készült verzió, de ez itt most nem feltétlenül lényeges. Igen az jo lesz, másik httértár friss telepítés, gyártói rdiverek leszedése, ha ez lehetséges. Ha nem akkor a win is leszedi talán mindet.

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szia. Igen ennek lehet windows is az oka, de akár hardveres iba is lehet.
Tudni kellene az ssd típustát állapotát, pl gyári progijával nézd meg, ha nincs akkor a HDS legújabb verziójával tegyél be képeket. Ha a Flash topikban feltett kérdésben lévő ssd-ről van szó, akkor nem kell kép, ott ott van minden
illetve a cmos elem nem oldotta meg, akkor ott máshol keresendő a hiba.
Windows melyik verziója van fent? Melyik build? A noti biosa friss?
Esetleg másik háttértárral is ezt csinálja -
-
válasz
TitiRii
üzenetére
Ez olyan mint mikor a vga chipet menyomtam régen és működött utána a gép addig amég érintkezett rendesen. És igen valamennyire melegnek kell lennie. Am 30k körül van új lcd ehhez nagyságrendileg. Tehát igen nem érheti meg za esetedben

Nemrég volt nekem is hasonló lcd hiba, ott cserélni kellett az lcd-t -
válasz
TitiRii
üzenetére
Szia. Akkor ez
Premium) 12.5&kvot; (317,5 mm) HD (1366x768) TFT színTükröződésmentesLED háttérvilágítás300 nits16: 9 képarány500: 1 kontrasztarányIPSWideView (170 ° -os megtekintés) LCD-vel van szerelve.
Vélhetően az lcd csere megoldja a problémádat. Az LCD elektronika adhatta meg magát -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem annak írtam. Ezért kell a pontos lap típus.
-
válasz
jimi store
üzenetére
nem. Ha tudod teszteld live linux alatt, hogy változk-e a fényerő. Ha ott jó, akkor driver hiba van
-
válasz
jimi store
üzenetére
Ez így lehet lcd is, vagy nincs fent a vga driver.. stb
-
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Az alján nincs egy lyuk, pici nagyon, azzal lehet "kilőni" az akksit. Pl egy simtűvel nyomd be, és utána próbáld meg. Hasonló mint ez. [link]
-
-
válasz
MATEO6600
üzenetére
ugye pl lehet, hogy egy csavarral van oda rögzítve az egyik oldalt a másik oldalt meg beilleszkedik 2 kis karomba, vagy bárhogy is. Pl ennél (zöld kör a finger print helye, a 2 piros pedig a rögzítők), [kép] itt még van egy lemezke is az mst nincs itt a képen. Szóval lehet csak ki van csúszva, de lehet törés is
-
Szia. Esetleg előtte nézd meg nincs e kicsúszva az lcd kábel. 2 lenovo notinál is így jártam, kb 1-2mm-ről beszélgetünk, alaposan megnézve látszott csak. Ez az LCD csatból volt úy kicsúszva, hogy van rögzítő pánt, meg ragasztás is. ÉS ki volt csúszva. Ha nem jön be akkor írj, privátba küldök linket.
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
Jahj. Ezt azonnal ellenőrizd. A többit Relo leírta.
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
Még annyit megtehetsz, hogy live linux alatt is teszteled
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen erre gondoltam én is. így ha a progival tudja vezérelni, akkor sok minden kiderül szerintem.

-
válasz
75kokoko75
üzenetére
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
hm, akkor van még a NoteBook FanControl progi azzal tudod szépen vezérelni
-
válasz
75kokoko75
üzenetére
Szia. Biosba lehet be van állítva, ha töltőről megy akkor menjen állandóan a venti. (fan always on while on ac power), valami hasonlót keress.

VAgy yporos is lehet a venti -
válasz
Z$OLTI1988
üzenetére
Uefi/gpt pendrive volt? Biosba mi van? Legacy vagy uefi?
-
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Szia. Ha biosban is fennáll a hiba, akkor a hardveres lesz, szerintem lcd
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
ouh,
de friss telepítésnél automatikusan ki van kapcsolva ez új. 
Ezért nem gondoltam rá én. -
válasz
pecccccccca
üzenetére
De ha a leszorító nincs rajta előfordulhat, de ok akkor zárjuk ki. Ha leszeded a feltett drivert, és az alap driver van fent, úgy megy? Ha igen akkor keresni kell megfelleő drivert, vagy nézd meg az eszközkezelőben, nincs-e tiltva
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Szia. Hát akkor lehet kicsúszott a kábel?
Esetleg teszteld linux alatt, elég hogy a telepítő elindul és ott ki kell választani, hogy telepítsd vagy kiprobáld, ott ha megy az egér akkor driver gond lesz, ha ott sem megy, akkor érintkezés, vagy maga a hardverrel lesz gond -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia.
A Használt ddr4 06gb 2400-as ram kb 17-22 közt mozog.
A forrasztott ramot igen lehet cserélni az általad írt árban kba Dual módban nincs igazad, csak 2 egyforma méretű ramnál van meg teljesen, amúgy úgy van ahogy Tim82 írta.
-
válasz
ricsi99
üzenetére
ehhez van ujabb bios a28 nem?
Az A08 25 febr. 2014 dátumú
Az A28 06 Dec 2019 dátumú
Miért is kell hozzá spico? ez nem winnel jött ki? (w7 prof?)
Amúgy néhány esetben csak win 7 vagy xp alatt enged szoftversen bost frissíteni, én már jártam így. Jelen esetben win7 32 bit alatt próbálnám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), linux alatt nem volt hang...
de nem amiatt néztem meg linuxal. De igen a linux 95%-ban jobb driverek terén

Ok.
Főleg jó kis ut az akksu
Pyttawrx