Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siraly84
csendes tag
FSC Amilo 7310 W
159000 éert vettem Auchan
Hazavittem feltelepítettem volna Xp-t, majdnem sikerült, de a 2.ra felment (azt hittem mert meg nyomogattam kikapcsoltam a képernyőt ezért fagyott le)
>gép müködik 3 napig mutther szólt hogy lefagy elmegy a kép. amikor én használtam nem volt semmi minden ok.
aztán nekem is lefagy. Vissza Auchan. Nem veszik vissza. lejárt 3nap.
>Irány www.szuv.hu frange pán utca.
hiba kifagy, mondja telepítse Xp -t amit ehez fejlesztettek ok 2 hét mire oda adták mert be kellet mutatnom az én xp papírjaimat és adtak egy általuk preferált xp-t
>telepítés lefagy.
bevizsgál intenzív teszt állítólag müksziki
aznap suliba lefagy vissz vissza
Mindegy szóval memoria hiba volt a történetben és ezek után hogy én ezt megmondtam nekik csináltak műszeres vizsgálatot 1hét ujjabb várakozás
kifizettteeték velem a vizsgálatot (a GARANCIÁLIS GÉPRE)
és elküldtek a búsba mert nem FSC memoria volt benne. és erre nincs garancia. Balhé, elküldenek
Chs szervízbe ott átveszik ültek rajta 1 hónapot (eredeti 1 hét helyett)
kicserélték memoriát most müködik egyenlőre, megy rajta wow egész jól
Be írtam mint idegen pénzes fizető azonnal cseréltékvolna a memoriát, garanciálisra tesznek nagyívben.
Mentem kermibe nem tudnak mit tenni. Arra figyeljek hogy átadás átvételkor kell 1-1 lapot kapnmés a két idő pont közötti intervallum meg hoszabításával él a garancia. Nos ők ezt lenyelték azt írták a lapra hogy a jvítás 1db hétig tatott.
Írtam az FSC magyarországnak hogy mi a szitu.Lefogom járatni őket.
Érdekes azonnal tudták a nevem és a problémám és vissza hívtak hogy vigyem vissza gépet hogy megcsinálják, de telefonálni nem. Mire levelüket megkaptam a Chs megcsinálta
Cszerviz.hu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eredmény: NE VEGYETEK FUJITSU SIMENS NOTIT minden 3. hibás amíg a szervizben ültem hozták sorra ezeket pedig ezen kívül nyomtató és monitort is javítanak. Különös nem?
Szar a szervíz hálózat és én vagyok a köcsög mert fikázom a zsír uj gépet!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- tordaitibi: Chatcontrol
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest