- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
A következő a gondom a laptopommal (lenovo thinkpad e580, már lassan 7 éves, de eddig semmi baja nem volt). A múltkor akksiról használtam, és már kiírta, hogy közel a vég, majd le is merült, kép el, és alvó mód (a bekapcsoló gomb lassú ütemben villogott). Rádugtam a hálózatra, de csak nem akart magához térni. Én meg türelmetlen voltam, és kikapcsoltam (hosszan nyomva tartva a bekapcs gombot), majd újra be. Ettől kezdve az a baja lett, hogy bekapcsolás után bejön a bejelentkezés képernyő, beírom a jelszót, és enter, és utána kb. 30-40 percig csak homokórázik, pörög, pörög, közben a gép félhangosan búg. Aztán a 30-40 perc letelte után meg bejelentkezik és rendesen tudom haszálni. Mit tudok csinálni, hogy visszaálljon a rendes rend, azaz hogy azonnal bejelentkezzen? Mi a baja egyáltalán?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mafia: The Old Country teszt
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest