- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
Halisztok!
Lenne egy óriási problémám.
Adott egy HUAWEI D15 laptop, i3 10.gen procival szerelve, 8gb ram, W10.
Na most a laptopot igazából nem szoktam cipelni magammal, online értekezletek miatt használom.
Probléma ott kezdődik hogy elfleejtettem rádugni az USB-C-s töltőt a laptopra, ami miatt mire visszaértem az adapterrel, lemerült.
egy sárga háromszög felkiáltójellel láttam utoljára a windowst, gondolom jelezve hogy az akksi mindjárt lemerül.
Na most az van, hogy a Power Charging LED villog, tehát kap töltést, de egy óra után sem tudom bekapcsolni a gépet, fel sem pörög, hanem érdekes 'fehérzajos?' hangot ad, ilyen a Power Charging led is folyamatosan világít, nem villog, majd lekapcsol, a hang is eltünik. Tehát nem kapcsol be a gép egyáltalán, csak olyan mintha "próbálna". De utána loop-ban folyamatosan villog a töltő led, jelezve, hogy tölt a gép.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy várjam meg amíg csurig feltölt?
Annyi az érdekesség még hogy lehuztam a hálozatrol a gépet, és amikor ugy próbáltam bekapcsolni, akkor ezt egyszer játszotta végig, utána full-halott állapot.
Picit olyan mintha rossz lenne benne az akksi, de én nem hiszem hogy rossz lenne. Remélem
Nem igazán vagyok laptop zseni, asztalihoz értek csak nagyon, laptopokat sosem szerettem, szóval nem tudom, ez normális-e? Neten kb semmi érdemleges infó...
Még majd megkeresem a HUAWEI laptop topikot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás SSD-k
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest