- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem tudom ez hiba-e, de olyan érzésem van, mintha a notim képernyőjének alsó sávja erősebben világitana! De nem sokkal, csak mintha alulról megvilágitaná vmi a monitor üveglapját, és mintha alul fényesebbek lenneének a pixelek végig, persze kb negyed centi után ez a jelenség eltűnik halványodva a közepe felé haladva... de viszont ha lesüllyesztem a fejem, szemből (ahol már totál kényelmetlen) nem látszik ez a jelenség... ez vajon direkt ilyen? Nagyon szép a kijelző, 500ezres gép, nem hiszem, hogy ezt a gyárban nem vették volna észre, annyira nem is zavaró, csak kiváncsi vagyok, a többieknél van-e ilyen... kezdő notebookos vagyok, nem bámultam még kijelzőket... más kezdésnél nem vett észre ilyen effektet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest