- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sikerült letesztelnem az álltalad ajánlott progival is, bár nem tudom teljesen, hogy mit is mértem......
szóval: everest+feladatkezelő+linkelt progi+ TC zip tömörítés
Everest folyamatosan ~697Mhz körüli értéket mutat
feladatkezelő a terhelést elviekben egész jól kijelzi
linkelt progi: max terhelésnél ~695-697-ig, terheletlen állapotnál pedig olyan 20-60-280-310 Mhz körülé értékeknél ugrál. { miközben a feladatkezelő 7-8% terhelést mutat }
Ezt fejtse meg nekem valaki.....
thx -
parandroid
félisten
Ha lenne most nálam egy Celeron M-es noti, kipróbálnám. Mivel nincs, így a próbát neki kell elvégeznie, ha tényleg érdekli - vagy bárki másnak, akinél épp van egy ilyen.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál egy Celeron M a Notebook Hardware Control-ra. Ami biztos, hogy az adott szorzóhoz és órajelhez enged feszültséget állítani. Ezzel gyakorlatilag már előbbre lenne, hiszen 1,484V helyett nálam most 1,26V-on megy 1,6-on a Pentium M. Ez gondolom már meglátszik fogyasztásban. Biztosat azért nem tudok írni, mert épp megy a háttérben a teszt, eddig csak a 600MHz-es órajelen volt lejjebb véve a feszültség, most a többi órajelen is levettem, úgy tesztelek.
Amúgy ez már tényleg kötözködés, nem?
p -
TexT-BoY
addikt
nekem is... Nemtudom miért álsz ilyen negatican hozzá ehez!
Megjegyzem az asztali proci tuningot is a forum hatására kezdtem el és Celeron D 2.93@4.10 lett belőle... szerinted annyira félek ezektöl? Csak az a bajom hogy nemtudom hol kezdjek neki ehez kértem segítséget.
Neked pedig további jó forumozást.
Peter: csak szorzot lehet állitani? ez az eggyetlen tuninglehetőség illetve downgrade lehetőség? -
parandroid
félisten
De ezek elég drágák (mondjuk a Turion MT annyira azért nem), és épp ezért kevéssé elterjedtek. Másrészt miért ne azzal gazdálkodjunk, és abból próbáljuk meg kihozni a maximumot (jelen esetben minimumot), amink van?
Egy ULV-s gép ára, lássuk be, többnyire csillagászati, és ha egyszer hasonló feszen megy egy nem-ULV-s proci is, akkor az csak jó. Csak üzemidőt és hőmérsékletcsökkenést nyerhetünk a dologgal, emellett a venti is ritkábban fog bekapcsolni, ami megint fontos szempont egy notinál. Cserébe csak egy napnyi tesztelésen kell túl lenni, ami a teljesítménynövelő tuninghoz képest még viszonylag veszélytelen is, hiszen legfeljebb újraindítom a gépet, és visszaállítom a feszültségértékeket, nem tudom kinyírni a procit túlfesszel.
Különben meg ahogy emvy hozzászólását is olvashattad az elején (#4-#6), ULV Dothan-nel is lehet még lefelé menni.
Téma részemről lezárva, no more off plz.
p -
mower
tag
nem ertem miert baj az, ha az ember szeretne kihozni a maximumot a rendszerebol. legyen az over avagy downclocking. amig asztali gepem volt, mindig kikiserleteztem hol vannak a hatarai. huzni nincs ertelme a notit, de ugye ez a topic nem is arrol szol, az pedig, hogy a legtobbet hozzuk ki notink akksijabol, szerintem ertelmes gondolat. miert kellene 20-30eFt-ot adnom egy plusz akksiert, mikor egy kis ido raforditassal is kihozhatok belole tobbet. azt sem ertem, hogy mi ebben a ''ketseges kimenetelu kiserlet''
nem tulhajtasrol van szo, szvsz emiatt a rendszerunk nem karosodhat.
udv
MOD.: off
MOD2.: nyelvtani hibak javitasa
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest