- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
KillHates #23176 üzenetére
Az új ár linket köszönöm, tehát 6690 és 9930 HUF között bármi reális.
A használt link (és a megjegyzés) nem esett valami jól, mert én nem azt szerettem volna megtudni, hogy mennyiért hirdeti (egyébként csak ketten hirdetnek 4 GB-.ost) valaki, hanem, hogy mennyi jelenleg a reális érte...
De ahogy nézem 5000-5500 HUF körül lehet...Ha vásárolni szeretne az ember valamit, akkor szerintem annyit ad érte amit neki megér. Ha arról van szó, hogy az adott akármire égetően szüksége van vagy éppen rászakadt az OTP akkor nyilván többet fog érte adni. Ez teljesen szubjektív dolog és a topic sem erre hivatott, hanem arra, ha valaki (főleg) eladni szeretné a notebookját, akkor azt beárazzuk. Nyilván, ha azt írom (tehát az én szubjektív véleményem) , hogy nem ér 3000 Forintnál többet a 4GB-os ram (mert történetesen nekem nincsen rá szükségem) akkor Neked sohasem lesz memóriád, mert ennyiért nem fogsz kapni.
Egyébként, ha nem valami tuningos gamer notiba kell a memória, akkor mindegy, hogy milyet veszel, nem lesz releváns a sebessége a moduloknak, inkább az árra menj rá!
[ Módosította: KillHates ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest